Home Kantoor

kantoor

Hameleers Antonides Advocaten

De combinatie van kennis, tactiek, ervaring en doortastendheid zijn de kwaliteiten waarop de advocaten Ludo Hameleers en Joost Antonides zich baseren bij de behandeling van strafzaken. Dit levert succes op gelet op de vele vrijspraken in zowel grote als kleine strafzaken.

 

Kennis en ervaring is er in overvloed. Al ruim 30 jaar is mr. Hameleers een succesvol strafpleiter (zowel in binnenland als buitenland). Mr. Antonides heeft veel vrijspraken behaald door zijn creativiteit en vindingrijkheid. Door middel van overleg en samenwerking behalen wij in uw zaak het beste resultaat. Bij Hameleers Antonides Advocaten heeft u niet één strafrechtadvocaat, maar een heel team dat voor u klaarstaat.

De keuze van proceshouding en de strategische inzet van getuigen en deskundige leren dat het bepalen van de tactiek misschien wel net zo belangrijk is als het pleidooi zelf. Doortastendheid betekent geen “nee” accepteren. In beslag genomen eigendommen moeten terug, getuigen moeten worden gehoord, en de voorlopige hechtenis moet in een zo vroeg mogelijk stadium worden opgeheven. De praktijk leert dat een goede voorbereiding van een zaak ontzettend belangrijk is. Dat de zaak vooraf wordt besproken en de cliënt ook zelf kennis neemt van de dossierstukken is vanzelfsprekend bij Hameleers Antonides Advocaten. In overleg met de cliënt wordt de beste strategie bepaald.

 

Secretariële ondersteuning vindt plaats door iemand met een juridische opleiding zodat onze secretaresse u vakkundig te woord kan staan.

 

Vanzelfsprekend staan wij u bij tegen normale tarieven.  Mocht u in aanmerking komen voor een toevoeging staan wij u op deze wijze bij.

 

Kortom: het team van Hameleers Antonides Advocaten staat klaar om voor uw belangen te vechten!

Ludo Hameleers

Mr. Hameleers is een begrip in de strafrechtadvocatuur en is een van de meest ervaren en doortastende strafpleiters van het Arronidissement Limburg. Menig advocaat, officier van justitie en ook rechter is zijn carrière ooit begonnen onder de hoede van Hameleers. “Ik heb ze veel geleerd maar niet alles want je wilt natuurlijk wel zelf de top blijven” aldus Hameleers met een glimlach. “En pleiten – dat is natuurlijk een belangrijk onderdeel van ons vak – moet in je bloed zitten. “Je moet daarnaast zaken kunnen lezen, zien waar de kansen liggen, en een strategie uitwerken. Met alleen het wetboek uit je hoofd leren kom je er niet.”

“Uiteindelijk wil je doorgaan met de allerbeste en meest talentvolle collega(s) die al deze eigenschappen bezit en die heb ik nu gevonden” aldus Hameleers daarbij doelend op  Antonides.

Joost Antonides

Al vanaf het begin bleek mr. Antonides een echt advocatentalent te zijn. Al na drie jaar is Joost Antonides mede-naamgever van een topkantoor. Niet alleen won hij de pleitwedstrijd in het Arrondissement Limburg, maar al snel behaalde hij goede resultaten in grote zaken.

 

Inmiddels heeft Joost Antonides veel grote zaken achter zijn naam staan.“Het is niet alleen talent. Ik heb veel geïnvesteerd in  mijn studie, kennis en vooral goed opgelet en gekeken naar anderen.” Dat hij nu al naam maakt in de advocatuur verbaast hem niets: “Nee, natuurlijk niet. De tevredenheid van mijn cliënten en behaalde resultaten spreken voor zich.”