Home Werkwijze

werkwijze

Duidelijke communicatie met de
juiste strategie

In het strafrecht is er soms veel onduidelijkheid over wat er kan gebeuren. Wij vinden het belangrijk om u duidelijk te informeren en samen met u de juiste strategie te bepalen. Voor elke zaak kijken wij naar de beste manier om de zaak te behandelen.

WERKWIJZE
Stap 1

Kennismaking

Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij Hameleers Antonides Advocaten. De deur staat bij ons altijd open, maar omdat wij het druk hebben zijn wij niet altijd op kantoor. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek of neem telefonisch contact op.

Stap 2

Strategie

De strategie is het belangrijkste van de strafzaak. Alles hangt af van een plan. Wij doen niets zonder dat wij daar goed over nagedacht hebben. De voor- en nadelen tegen elkaar hebben afgewogen. Door onze ervaring kunnen wij uitstekend inschatten wat de beste strategie is.

Stap 3

Dossier

In een strafzaak draait heel veel om het dossier. Uit het dossier moet namelijk blijken of er volgende bewijs is om u te veroordelen. Wij vragen het dossier op, bestuderen het dossier en bespreken het dossier samen met u. Uw dossier is altijd digitaal beschikbaar via mijn dossier.

Stap 4

Voorbereiding

Elke zitting is anders, maar voor elke zitting is de voorbereiding erg belangrijk. Voor de zitting kennen wij het dossier van binnen en buiten. Wij bereiden u voor op de zitting zodat u met het juiste gevoel naar de zitting kan.

Stap 5

Zitting

Tijdens de zitting is het profiteren van de voorbereiding en de strategie die wij eerder hebben bepaald. Op de zitting moet het gebeuren. En als het moet gebeuren, dan staan wij er. Wij staan bekend om het opkomen voor onze cliënt en de passie waarmee wij pleitten in de zittingszaal.

Stap 6

Vlaai

Wij halen veel goede resultaten. Als beloning krijgen wij normaal gesproken vlaai. Het is niet goed voor de lijn en de koelkast staat altijd vol, maar het is waardering voor het uitstekende werk dat wij voor u leveren.

Waarom voor ons kiezen?

Jarenlange ervaring met
alle soorten strafzaken

Mr. Hameleers is een begrip in de strafrechtadvocatuur en is een van de meest ervaren en doortastende strafpleiters van het Arrondissement Limburg. Menig advocaat, officier van justitie en ook rechter is zijn carrière ooit begonnen onder de hoede van Ludo Hameleers.

Mr. Antonides is de meest talentvolle advocaat van Limburg. Al binnen drie jaar is Joost Antonides naamgever van een topkantoor. En dat is natuurlijk niet zomaar. Door zijn creativiteit en vindingrijkheid heeft Joost Antonides mooie vrijspraken behaald. Joost Antonides staat altijd klaar voor zijn cliënten en bepaalt samen met de cliënt de beste strategie.